Tuesday, November 19, 2013

Assalammualaikum guys. hahahahahaha *tetibe . hahaha . okay , let me introduce my name *english terlebih broken . hahahaha . Nama aku Nur Balqis . Ada orang panggil aku balqis , qis , bal , nobita , kurus , tengkorak hidup . haish , macam macam gelaran ada kat diri aku ni. tapi aku langsung tak ambil hati , melainkan kau panggil aku nama yang agak kasar dan amat tak sepatut dipanggil . faham? tak faham ? faham faham kan . haaaaa . macam mana tu? hahahaumur aku 15 tahun ((fuhyoo baru lepasan PMR , baru je lepas , result tak dapat lagi kan?)) hahaha , aku anak kedua daripada tiga beradik. ada yang kata aku KAKAK , sedangkan aku anak kedua ((taktah nak explainkan macam mana lah)) hahaha fahamkan sendiri ayat tu dengan maksud yang tersirat sirut. hahaha , kalau cikgu BM aku ada ni , dihempuk aku dengan batang penyapu. hahaha . *jujur ! SAYA RINDU CIKGU SEKOLAH SAYA . hahahaha , sengaja nak caps lock huruf besar . eh? ayat aku macam pelik je , macam pelik je . *acah acah parody* hahaha .
     
            Hobi aku suka baca novel , online , tweeting , instagraming , makan , tidur , tengok movie korean ((fanatik! jangan main main . haha ))  , lagi apa ek ? hm . hm . hm . aku suka shopping ! tapi tapi  aku takde lah suka membazir *Allah marah!!!!* hahaha , aku shop apa yang aku nak je lah , tuje lah. and aku ni jenis suka kumpul cover phone lah. i loike it sooo much . hahaha , gediknya itew ni . hahahaha . And then , apa lagi ea? Hmmmmmm. Tuje kot hobi aku buat masa ni. Nampak tak hobi aku macam tukar tukar. Hahaha. 
   
             Apa korang nak tau pasal diriku? Amboi . DIRIKU. Hahaha. K k k and k . Aku taktahu nak cakap apa . Hm. Kbye! 



                                             Love , 
                                             Balqis ❤️


No comments:

Post a Comment